top of page
Blogg
  • Emil Lindqvist

Nyhet: Jag börjar stötta föreningar

En värld som ofta går obemärkt förbi, men vars betydelse är oändlig. Ideella föreningar utgör ryggraden i vårt samhälle och gör det rikare. Drivkraften bakom dessa är passionerade människor vars hjärtan slår för att göra skillnad. Dem som frivilligt offrar sin tid och energi för att skapa en gemenskap tillsammans med andra. Det vill jag stötta!idrottande ungodm


Reklam för föreningar

När det passar min verksamhet vill jag jobba ideellt, precis som ni, och erbjuda kostnadsfria filmproduktioner för att uppmärksamma era satsningar i Örnsköldsvik.


Det finns inget facit i förhand på vad jag kan stötta med film. Det är fritt fram att ansöka flera gånger för olika projekt. Satsningarna kan handla om allt från att synliggöra och öka sponsring, att nå ut till en specifik målgrupp som ni vill göra skillnad för, till att uppmärksamma en eldsjäl som har gjort eller gör allt och lite till för sin förening.


Jag ser fram emot att hjälpa till med era utmaningar och satsningar i den mån jag kan!


Skicka in din ansökan här så hörs vi./Emil
Du kan också hitta sidan för ansökan under "föreningar".


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page