top of page
Min process

Att skapa film handlar om att återberätta historier

Ingen film som produceras är lik den andra, men processen för att ta fram bra filmer är sig lik. Jag är medveten om att många av mina kunder har lite till ingen erfarenhet av att beställa film. Därför följer jag i regel en tydlig process för att du ska kunna vara delaktig.

GH5s.png
Processen för att berätta din story på bästa sätt
Steg ett
KOSTNADSFRITT MÖTE

I början vill jag lära känna dig och se till så att vi är en bra match. Jag vill sen veta hur du ser på varumärket idag och i framtiden.

Steg tre
PLANERING

Jag löser det praktiska och bestämmer vart inspelningen sker, bokar in skådespelare och skapar eller hyr eventuell utrustning som behövs för att producera filmen.

Steg fem
PUBLICERING

I det sista steget är det dags att visa upp din nya film. Jag hjälper dig med allt från publicering till annonsering om du vill.

Steg två
FÖRARBETE

Efter vårt möte återgår jag till att jobba på egen hand. Jag gör min research, tar fram ett förslag till manus och skapar en moodboard som presenteras för dig.

Steg fyra
PRODUKTION

Nu är det dags för inspelning och redigering för att sätta ihop och berätta din unika story. Jag sätter in musik och ljud, skapar visuella effekter och justerar färgerna så att allt matchar moodboarden.

Jag erbjuder vanligtvis två gratis revisioner per projekt för att säkerställa att du är 100% nöjd. Jag strävar efter att leverera en produkt som båda parter är stolta över. 

bottom of page